Фондан Ovalette кафяв 1 кг.

  • Фондан Ovalette кафяв 1 кг.
Каталожен №
F426
Наличност
В наличност
Фондан Ovalette кафяв 1 кг.:
Фондан Овалете създава сатенено гладък и  елегантен завършек на вашата торта. Фонданът е  лесен за  употреба, разточва се супер тънко, еластичен е, с аромат на ванилия. Използва се за покриване и украса на бутикови торти за всеки повод - детски, сватбени, нестандартни торти, за декорация на бисквитки. За обличане на торта с фондан, първо го оставете на стайна температура, може за няколко секунди в микровълнова фурна, за да ви е по-лесно с месенето. След като го размесите добре, сложете го на гладка повърхност, например силиконова подложка, напудрена с нишесте или пудра захар и го разточете тънко със силиконова точилка за фондан. Преди да облечете с фондан, тортата трябва да е измазана предварително с маслен крем или шоколадов ганаш. Използвайте въртяща се стойка за торта, това ще улесни работата и ще постигнете по-добър резултат. За изглаждане на вече облечената торта, използвайте сладкарска шпатула, тип ютия. Фонданът върху тортата я запечатва, задържа влагата и запазва качествата й по-дълго време. Съхранявайте готовата торта на хладно. За да избегнете вредите, които може да нанесе хладилникът, поставете я в кутия за торта. Когато изработвате фигури от фондан, може да добавите СМС (тайлоза), 2 чаени лъжички към 500 гр. фондан, така получавате моделираща паста, която е по-удобна за моделиране, фигурката съхне по-бързо и става по-твърда и стабилна върху тортата. Готовите фигурки или отделните им елементи залепете със сладкарско лепило. Фонданът може да се оцветява с помощта на гел оцветител, добавя се по малко количество от боята и се размесва, това се прави, докато се постигне желания цвят.
Съставки: Захар, нишесте, глюкозен сироп, частично хидрогенирано растително масло/памучно, канолия/, вода, влагозадържащ агент - глицерол, сгъстители - карбоксиметил целулоза, гума арабика, ароматизант, консервант - калиев сорбат, обезмаслено мляко на прах, антиоксидант - натриев цитрат , антислепващ агент - калциев фосфат, оцветител - тартразин, кармазин, брилянт блу, кафяв шоколад. 
Хран.стойност за 100 гр. продукт: Енергия:1714kj / 408kcal, мазнини-10гр, от които наситени-2,5гр; Въглехидрати: 80гр, от които захари-60гр; Протеин -0,4гр ;Сол-0гр.
Възможни алергени - съдържа мляко, следи от серен диоксид и сулфити.
 
Ценa:
9.00 с ДДС