Аромати и оцветители

ИЗБЕРЕТЕ
Висококачествени,  оцветители и аромати на българския производител Слай комерс. Серията Wow cake е позната, харесвана и търсена на българския и европейски пазар.
Най-продаван продукт - гел оцветител. Разнообразие от 22 цвята, концентрат в 30 гр. опаковка на достъпна цена, дава възможност да си направите разнообразна палитра от цветове и да творите с въображение. Гелообразните оцветители са подходящи за оцветяване на: тесто, крем, сметана, фондан, айсинг, белтъци, макарон. Прибавяте внимателно, малки количества от цвета, докато получите желания резултат. Вземайте от опаковката винаги с чист и сух предмет, например бъркалка за кафе, за да запазите оставащото количество. 
Концетрираните прахообразни оцветители са познати на всички и се наложили с времето. Предлагаме 11 силно наситени цвята за оцветяване на тесто, крем, сметана и други.
Маслоразтворимите оцветители са течни, в опаковка от 60 мл. - 10 цвята. Подходаящи са за оцветяване на шоколад, маслен крем, сметана. Разклатете добре преди употреба.
Металици - сухи, за дъстване върху фондан, шоколад

 
намерени са 195 показани на 8 страници, групирани по 25 на страница, вие сте на страница - 1